Espresso Skill

Πληροφορίες

Λίγα μόλις λεπτά μακριά από το κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή του Ταύρου, έχουμε δημιουργήσει ένα training lab που εξυπηρετεί τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας του καφέ.

Μας αρέσει να προπονούμε από έναν home barista μέχρι και κάποιον που θέλει να συμμετάσχει σε διαγωνισμό καφέ!

Ο καλός καφές δεν είναι τυχαία υπόθεση… Αν θέλεις να μάθεις τα μυστικά της παρασκευής ενός τέλειου espresso από τους έμπειρους εισηγητές μας, χρησιμοποιώντας καφέδες ανώτερης ποιότητας, δήλωσε συμμετοχή!

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 2 ημέρες, από 4 ώρες και η μέγιστη συμμετοχή 3 άτομα.

Ύλη σεμιναρίου

Θεωρητικό σκέλος :

  • Ιστορία του καφέ.
  • Καλλιέργεια, συγκομιδή και επεξεργασία του καφέ.
  • Αρχές λειτουργίας ενός espresso bar, του εξοπλισμού και των υλικών του.

Πρακτική εξάσκηση :

  • Ρύθμιση μύλου espresso.
  • Παρασκευή, δοκιμή και αξιολόγηση ροφημάτων καφέ.
  • Καθαρισμός εξοπλισμού.

Registration Form