Description
Caballero Coffee: A Honduran Legacy of Excellence
Το Caballero Coffee, που πήρε το όνομά του από τη Marysabel Caballero και δημιουργήθηκε από αυτήν και τον σύζυγό της Moises Herrera, είναι μια απόδειξη της πλούσιας κληρονομιάς του καφέ της Ονδούρας. Καλλιεργημένοι στα εύφορα εδάφη της Marcala, αυτοί οι καφέδες προέρχονται από μια ποικιλία από μικρές έως μεσαίες φάρμες, καθεμία από τις οποίες συνεισφέρει στο ξεχωριστό μείγμα που είναι γνωστό ως “Caballero”. Με έμφαση στις πρακτικές βιώσιμης γεωργίας και άλεσης, η Marysabel και η Moises έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανύψωση της φήμης του καφέ της Ονδούρας. Η αφοσίωσή τους στην ποιότητα είναι εμφανής σε κάθε πτυχή της παραγωγής, από τη σχολαστική επιλογή ώριμων κερασιών έως καινοτόμες μεθόδους επεξεργασίας που περιλαμβάνουν τόσο φυσικές όσο και πλυμένες τεχνικές. Οι νότες cupping αποκαλύπτουν μια πλούσια ταπετσαρία γεύσεων, από σκούρα φρούτα μέχρι κόκκινα μούρα, μαύρο σταφύλι και δαμάσκηνο, που ενισχύονται από ένα περίπλοκο και ζουμερό φινίρισμα. Ο καφές Caballero δεν είναι απλώς ένα ρόφημα. Είναι μια γιορτή της διαρκούς δέσμευσης για ποιότητα και βιωσιμότητα που καθορίζει την κουλτούρα του καφέ της Ονδούρας.
Region: Marcala
Altitude: 1600
Variety: Catuai
Processing: Natural