Η Ιστορία μας

Η ιστορία μας

Ο καφές για εμάς είναι μια καθημερινή “ιεροτελεστία”. Ύστερα από αρκετά χρόνια στον χώρο του καφέ, από το κομμάτι της παραγωγής, των σεμιναρίων, των διαγωνισμών, αλλά και την προσωπική επαφή με τους παραγωγούς του καφέ, καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο, στον όποιο θα μοιραζόμαστε το πάθος μας με εσάς.

Το όνομα “Handpickers”, προήλθε από τους ανθρώπους που ο σκοπός τους είναι να συλλέγουν με τα χέρια μόνο τα ώριμα κεράσια του καφέ. Έτσι, με την εμπειρία και την αφοσίωση τους καταφέρνουν να καθορίζουν την ανώτερη ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Η εισαγωγή specialty καφέδων, το προσεκτικό καβούρντισμα και η παρασκευή ροφημάτων με όλα τα σύγχρονα μέσα και τεχνικές είναι λίγοι μόνο από τους τομείς στους οποίους συνεχώς εξελισσόμαστε για να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι να ανήκουμε στην μεγάλη οικογένεια του καφέ, μοιράζοντας τις εμπειρίες μας, διευρύνοντας τις γνώσεις μας και σερβίροντας με αγάπη μια κούπα καφέ, γεμάτη πάθος και ιστορία.

FROM SEED TO CUP

Χρησιμοποιώντας το πάθος τους και τις γνώσεις τους, επιλέγουν τα πιο ώριμα κεράσια του καφεόδενδρου. Στη συνέχεια, αγοράζουμε τους μοναδικούς αυτούς κόκκους καφέ και τους καβουρντίζουμε σύμφωνα με την αποστολή μας: Να αναδείξουμε σε κάθε καφέ τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά – τα οποία επηρεάζονται από τη χώρα προέλευσης, το μικροκλίμα, την ποικιλία και τον τρόπο επεξεργασίας – και να τον παραδώσουμε φρέσκο σε σας, χωρίς πρόσθετα και αρώματα!

Στόχος μας είναι να ανήκουμε στην μεγάλη οικογένεια του καφέ, μοιράζοντας τις εμπειρίες μας, διευρύνοντας τις γνώσεις μας και σερβίροντας με αγάπη μια κούπα καφέ, γεμάτη πάθος και ιστορία.

Βραβεία

hellenic-barista-championship-2nd-place-2015-150x150

Hellenic Barista Championship 2015

2nd place

Hellenic Cup Taster Championship 2014

1st place

Hellenic Brewers Cup 2013

1st place

Hellenic Brewers Cup 2012

2nd place

Hellenic Latte Championship 2012

3rd place

Hellenic Championship Coffee & Good Spirits 2011

1st place

FRESHLY ROASTED COFFEE

Έχοντας επιλέξει τους μοναδικούς μας καφέδες μετά από ειδική γευστική αξιολόγηση, στόχος μας είναι να διαχειριστούμε σωστά τον τρόπο καβουρντίσματος και τα μέσα αποθήκευσης, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε αυτό που πραγματικά, εσείς και εμείς, χρειαζόμαστε.

Για το λιανική μας διάθεση καβουρντίζουμε κάθε Παρασκευή. Έχετε πάντα την ευκαιρία να παραγγείλετε φρέσκους κόκκους καφέ!

” I was taken by the power that savoring a simple cup of coffee can have to connect people and create community “.

 

Howard Schultz