Η εταιρεία των Handpickers, διαχειρίζεται και προμηθεύει αποκλειστικά ανώτερη ποιότητα στον καφέ! Από το 2017 συνεργαζόμαστε με μικρούς παραγωγούς που εκτιμούν την δουλειά τους και προσπαθούν πάντα το τελικό προϊόν που μας προμηθεύουν να είναι το καλύτερο. Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε νέες σχέσεις και να ανανεώνουμε τις υπάρχουσες συνεργασίες με παραγωγούς καφέ. Στα μέρη που έχουμε επισκεφθεί, χτίσαμε φιλικές σχέσεις και γερά θεμέλια γύρω από την κάθε συνεργασία μας. Τα μηχανήματα που καβουρδίζουμε τον καφέ είναι το Probatone 12 και το Loring 35. Στόχος μας είναι να δοκιμάζουμε και να μαθαίνουμε κάθε τι καινούριο για να έχουμε διαφορετικές επιλογές, ώστε να καλύπτουμε πλήρως και τις δικές σας ανάγκες.

Επιλέγοντας την συνεργασία μαζί μας, προσφέρουμε όχι μόνο την καλύτερη ποιότητα στον καφέ, αλλά και την εκπαίδευση του προσωπικού μέσα από τα σεμινάρια! Είναι πολύ σημαντικό το πως θα φερθούμε στο προϊόν, καθώς και οι γνώσεις που μπορούμε να αποκτήσουμε γύρω από αυτόν τον τομέα. Ένα ακόμα βασικό κομμάτι είναι ο σωστός χειρισμός του εξοπλισμό. Στα σεμινάρια μοιραζόμαστε μαζί σας την ιστορία του έκαστου καφέ, την κάθε επεξεργασία, λύνουμε οποιαδήποτε απορία μπορεί να υπάρξει και κάνουμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Στον χώρο μας οργανώνουμε event γευσιγνωσίας, για να έχουν οι συνεργάτες μας εικόνα των νέων καφέδων που θα προμηθευτούμε και θα θελήσουν να χρησιμοποιήσουν και οι ίδιοι στο κατάστημά τους!

Σημαντικό κομμάτι για εμάς είναι ο ποιοτικός έλεγχος. Επισκεπτόμαστε τον χώρο σας δοκιμάζοντας τα προϊόντα και μαζί με εσάς τα αξιολογούμε για να είναι πάντα το τελικό αποτέλεσμα ιδανικό! Οι Handpickers επιλέγουμε την ποιότητα, όχι την ποσότητα. Για τον λόγο αυτό έχουμε ως κριτήριο οι επιλογές που κάνουμε στις συνεργασίες μας να έχουν κοινό στόχο με εμάς, δηλαδή να αγαπούν την δουλειά τους και να ενδιαφέρονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Επίσης η εταιρεία μας αναλαμβάνει την δημιουργία ενος private label, για να έχετε το δικό σας καφε με την επωνυμια σας. (Για ελάχιστη κατανάλωση των 150 κιλα το μήνα).

Ονοματεπώνυμο*
Για χρήση*
Συγκατάθεση*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

B2B HANDPICKERS COFFEE

ΕΙΣΟΔΟΣ