Ο Cold-Brew είναι ο πιο δημοφιλής καφές λόγω του μοναδικού γευστικού του προφίλ του. Είναι μία προσέγγιση στον κρύο καφέ και ένας βολικός τρόπος για να φτιάξετε πολύ καφέ ταυτόχρονα και είναι υπέροχος για το πλήθος. Ενώ υπάρχουν πολλές συσκευές ψυχρής παρασκευής που πωλούνται στο διαδίκτυο, το καλύτερο για το σπίτι είναι κατασκευασμένο από τον Hario. Είναι πιο εργονομικο και χωράει πιο εύκολα στο ψυγείο.
ΒΗΜΑ 1
Προσθέστε καφέ στο σουρωτήρι.
ΒΗΜΑ 2
Τοποθετήστε το σουρωτήρι στο γυάλινο μπουκάλι.
ΒΗΜΑ 3
Ρίξτε το νερό πάνω από τον καφέ, φροντίζοντας να είναι ομοιόμορφα κορεσμένοι. Ανακατέψτε καλά για αρκετά δευτερόλεπτα, φροντίζοντας να κορεστεί το νερό. Ανακατέψτε απαλά για να αποφύγετε την καταστροφή του φίλτρου πλέγματος.
ΒΗΜΑ 4
Προσθέστε το καπάκι και αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου για 8-24 ώρες. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα 14 ώρες. Εναλλακτικά, μπορείτε να παρασκευάσετε στο ψυγείο για ένα πιο γευστικό αποτέλεσμα.
ΒΗΜΑ 5
Ανακατέψτε τα κατακάθια του καφέ για τελευταία φορά πριν αφαιρέσετε το σουρωτήρι.
ΒΗΜΑ 6
Αφαιρείτε πάντα το σουρωτήρι μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία παρασκευής και φυλάσσεται στο ψυγείο.
Coffee & Water
Recommended Grind
Medium grind